Salah je na Merseysideu imao zadivljujuću prvenstvenu sezonu na mreži 44 golova na svim natjecanjima od njegova transfera iz Roma prošlog ljeta. Ali za bivšeg Reala Galactica Ronalda, Salah je više poput argentinskog asa od bilo koje druge zvijezde. "Salah, volim ga. On je nevjerojatan igrač s ogromnom kvalitetom ", kazao je Ronaldo, zaista je primjer mladim navijačima koji nose Dječji nogometni dresovi.

Liverpool je unaprijed Mohamed Salah bio utakmicu za Cristiana Ronalda i Lionela Messi ove sezone, ali činjenica je da Egipat naprijed mora sada zadržati svoju razinu "mnogo više godina" kako bi zaradio jednaku naplatu s najvećim zvijezdama nogometa. Trio je u kombinaciji za 29 golova tijekom klupske vožnje do subotnjeg konačnog u Kijevu, te u klimi gdje se najbolji igrači na svijetu mijenjaju za devetfinalnih iznosa. Obožavatelji nošenih Messi dres bili su vrlo uzbuđeni na sceni.

Griezmann je još jedan igrač koji možete reći postoji li s Ronaldom i Messi, ali to je teško reći. S izvanrednom kampanjom Premier lige već u torbi, završnom susretu Lige prvaka i Svjetskom kupu na horizontu, Salah je postavio čvrste temelje za vjerodostojan izazov nogometnim nedodirljivim.